fredag 29 november 2013

Fortfarande tråkiga ridpass!

Åååååå... Så oinspirerad ridning! Fast ändå inte... =) Ibland är et skönt när det känns bra direkt, men man vill ju även rida lite längre ridpass emellanåt. Jag saknar att rida ut!

I måndags red jag Nasse med olika inspänningar för att känna av honom lite. Han kändes otroligt fin. Söker sig automatiskt nedåt och tuggar bettet. Sedan har hästarna stått tills igår. Joggade igenom Nasse lite kravlöst, men han vill ju bara jobba jobba jobba! Gullehästen <3 Hade även en veterinär att titta på skadan i  munnen eftersom det är som en "kula" inne i ärret. Hon skulle forska lite bland sina kolleger vad man kunde göra, om man kan göra något.

Cannelle är pigg som en unghäst, och eftersom det stod massa sockerbitshinder framme passade jag på att hoppa en lite. Detta resulterade i ännu piggare häst!! Måste stå fel ålder på henne i passet alltså... Öronen spikrakt framåt, frustar och nästan glädjetjuter, blir mycket lättare i ridningen överhuvudtaget och verkar verkligen tycka att det är superkul! Skulle vara bra att vara med på någon hoppning innan nästa lördag eftersom My skall rida henne på CL då. Anmäld på 60 och 80.

Nu blir det en veckas vila för hästarna då det bär av till Stockholm och SHIS, och sedan till ULLARED

FÖRBERED ER PÅ BILDBOMBNING!
=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar