måndag 10 mars 2014

Dagens inköp

Idag har det storshoppats!

Var hos naprapaten på förmiddagen och sedan på en träff med psykologen. Åt på Donken till frukost! En sallad... med smoothie =) Helt ok, men en vääääldigt liiiiten sallad för det den kostade måste jag säga. Åkte in på Ica Maxi på hemvägen för att köpa lite frukostgrejer så jag kan göra egna smoothies och kunde då inte låta bli att köpa lite nya kaffekoppar. Dom kostade bara 2 kronor, och sedan en ask jordgubbar för en tia!

Åkte hem i strålande sol och på ett strålande humör! Ställde jordgubbarna i ett soligt fönster så dom skulle gotta till sig lite =) Åkte hem och fixade lunch, fick besök av My och Jullan. Åkte och köpte spån och hade en trevlig pratstund med Björn nere på Lantmännen =) UNDERBART! ALLT är toppen när solen skiner! Varmt och skönt, planerade för en långtur med båda hästarna, lovely! Skulle sitta i solen och smaska gubbar... Då händer det ofattbara... Det blåser upp till halv storm, blir möööörkt på himlen och det kommer regnstänk! ??? WTF ??? Inte enligt planen!

Skyndade ut och lade på hästarna täcken eftersom dom fått gå nakna i det fina vädret =) Hade trott att dom skulle vara skitigare än skitigast, men icke! =) Rena och fina båda två.

Det blev ingen ridning, blev frisersalong istället...

Smakade faktiskt jordgubbar!
Fika åt folket!

SOMMARvärme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar